Room Type: Kućni ured

O ugradnji …

Trajnost i udobnost u zatvorenom prostoru: proizvodi za ugradnju trebaju jamčiti dugotrajne performanse vaših VELUX krovnih prozora. Izolacijski okvir, hidroizolacijska maramica i parna brana olakšavaju ugradnju krovnih prozora, istovremeno pružajući vodonepropusnu vezu između krovnog prozora i krova.

Razmišljate li o novim krovnim prozorima?

Zamjena starih krovnih prozora donosi mnogo pogodnosti. Primjerice: bolju toplinsku udobnost u potkrovlju, uštedu energije potrebne za grijanje, uklanjanje problema curenja vode, manje brige oko održavanja, pripremu za pametni dom te bolju i stalnu ventilaciju.

Rashladite se tijekom ljeta!

Ljetne vrućine su stigle, a vi samo želite svoje potkrovlje zadržati hladnim i udobnim, istovremeno zadržavajući pogled. Naše su vanjske tende dizajnirane kako bi smanjile pasivno grijanje vanjskog stakla vašeg krovnog prozora za do 5 stupnjeva. Znate što je najbolje? Možete ih koristiti i kada je krovni prozor otvoren.

Krovni prozor s gornjim upravljanjem

Kada je visina parapetnog zida između 80 i 130 cm, preporučuje se krovni prozor s gornjom ručkom. Korištenjem gornje ručke možete ga jednostavno zatvoriti ili otvoriti i možete ručno upravljati unutarnjim rolo sjenilima. To će vam omogućiti postavljanje namještaja ispod prozora i istovremeno uživanje u pogledu.

Potreba za renovacijama

Naše godišnje izvješće koje se temelji na istraživanju, Healthy Homes Barometer 2022 (Barometar zdravih domova 2022.), pokazuje da smanjenjem rizičnih faktora u unutarnjoj klimi, kao što su izloženost vlazi i gljivicama te povećanje količine dnevne svjetlosti u stambenim zgradama, putem pravilnih renovacija može donijeti mnoge pogodnosti kao što su: ušteda energije, poboljšanje zdravstvenog stanja i […]

XMWL-3NAY-GWWT

W29Q-RQUL-EFZW

VAH-VNS7-4X99-NA3W

VAH-KSWZ-PEAY-XUTY

VAH-4R2X-UAXR-OQOH

UZLU-HFYY-6TAM

UUW7-QHDU-TETH

UMSX-FZYT-ZR7L

TUSX-ZRGH-EGDU

SCO-XUEW-T9X7-AOXE

SCO-QVTW-ONQ9-DUDM

SCO-7HEX-6XHQ-WATL

RPXW-HDVA-RLXU

QOTP-STQD-NQFD

QM6U-6RZN-AO3Q

PP7R-S7UR-AHWW