Roof Type: Ravni krov

Hodnici zaslužuju dnevnu svjetlost

Dnevnu svjetlost možete dovesti u sve dijelove svog doma, čak i u tamne hodnike. Prozori za ravni krov dizajnirani su kako bi zadovoljili sve potrebe, nagib krova za ugradnju je 0 – 15°. Sjenila za zamračenje i zaštitu od vrućine postavljaju se diskretno na donji element i neprimjetno se uklapaju u dizajn prozora.

Zaljubite se u svoju novu kuhinju

Za svijetle kuhinje i sve ostale prostorije s nagibom krova od 0 do 15°, VELUX prozori za ravni krov savršen su odabir. Među ostalim pogodnostima trebamo spomenuti: pokrovni element sa zakrivljenim ili ravnim staklom, fiksni donji element te dvije verzije s dvostrukim ili trostrukim staklom za izvrsne energetske performanse i redukciju zvuka.

Što je ventilacijski preklop?

Dnevna svjetlost je ključna, jednako kao i svježi zrak. Jedna od jedinstvenih značajki VELUX krovnih prozora je ventilacijski preklop. On omogućuje ulazak svježeg zraka čak i kada niste kod kuće i kada je prozor zatvoren.

Bezvremenski izgled

Ako tražite bezvremenski izgled za svoju kupaonicu i kuhinju, unutarnje žaluzine dati će vam potpunu kontrolu nad dnevnim svjetlom, bez obzira na to želite li ga smanjiti ili mu promijeniti smjer. Napravljene su od aluminijskih lamela koje su otporne na vlagu i imaju jedinstveni dizajn bez uzica. Lamele jednostavno nagnite u bilo kojem smjeru kako […]

Krovni prozor sa donjim upravljanjem

Kada je visina parapetnog zida između 130 i 150 cm, preporučuje se krovni prozor s donjom ručkom. Odabir te vrste krovnog prozora omogućuje vam jednostavno otvaranje i zatvaranje korištenjem elegantne ručke na dnu. Unutarnja  sjenila i vanjske rolete mogu se upravljati pomoću daljinskog upravljača.

Vaša nova kuhinja

Za svijetle kuhinje i sve ostale prostorije s nagibom krova od 0 do 15°, VELUX prozori za ravni krov savršen su odabir. Među ostalim pogodnostima trebamo spomenuti: pokrovni element sa zakrivljenim ili ravnim staklom, fiksni donji element te dvije verzije s dvostrukim ili trostrukim staklom za izvrsne energetske performanse.

Održivost je stvar odgovornosti

Trenutno radimo na tome da postanemo Lifetime Carbon Neutral (doživotno ugljično neutralni) hvatanjem povijesnih emisija CO2, što je ekvivalent ukupnom ugljičnom otisku tvrtki grupacije VELUX u više od 100 godina našeg postojanja – putem očuvanja kišnih šuma. Također ćemo smanjiti buduće emisije ugljika u cijelom lancu. Naš cilj? Osigurati odgovorno poslovanje.

Zašto živjeti održivo?

Zato što imamo samo jedan dom i moramo ga zaštititi. Drugim riječima, to je naša priroda! Tijekom proizvodnje svojih krovnih prozora imamo na umu izradu proizvoda dugog vijeka trajanja za bolji i zdraviji unutarnji prostor. VELUX krovni prozori izrađeni su kako bi trajali i bili jednostavni za održavanje, nadogradnju i popravke. 

Potreba za renovacijama

Naše godišnje izvješće koje se temelji na istraživanju, Healthy Homes Barometer 2022 (Barometar zdravih domova 2022.), pokazuje da smanjenjem rizičnih faktora u unutarnjoj klimi, kao što su izloženost vlazi i gljivicama te povećanje količine dnevne svjetlosti u stambenim zgradama, putem pravilnih renovacija može donijeti mnoge pogodnosti kao što su: ušteda energije, poboljšanje zdravstvenog stanja i […]

XK9T-NPKT-ZYNZ

WDX7-H9KY-MS6U

UUW7-QHDU-TETH

UNSX-QQU6-P6FL

TZOU-SDT9-ZEV9

SVOA-PUOP-XFTT

QRR7-MPHM-WTTX

QEV3-R2FQ-PRWP

Q9MR-HW9P-UVWQ

NTWE-FWYW-W7TT

NS7D-2PQR-W6X7

E2YW-4DOK-NMQL