Room Type: Spavaća soba

ThermoTechnology

Jeste li znali da ovaj inovativni izolacijski sustav imena ThermoTechnology® pretvara krovni prozor u jaki štit protiv vjetra i loših vremenskih uvjeta, pritom zadržavajući toplinu unutra? Sustav je namijenjen pružanju izvrsnih energetski performansi svim krovnim prozorima, a vama nižih troškova grijanja.

Pravilna orijentacija krovnih prozora

Imate potkrovlje i želite maksimalnu količinu dnevne svjetlosti koju možete dobiti. Kao prvo, trebali biste znati da bi površina stakla vaših VELUX krovnih prozora trebala biti jednaka 15 – 20 % površine poda prostorije. Jednako je važni i gdje će se ti krovni prozori nalaziti. Krovni prozori okrenuti prema istoku dat će vam jako jutarnje […]

Interijer i eksterijer – jednako su važni –

Tražite udobnost za vaš prostor po najpovoljnijoj cijeni? Rješenje je ovdje! VELUX setovi sjenila pomoći će vam upravljati količinom dnevne svjetlosti i zaštititi vaš dom od pretjerane topline. Da, važna je unutarnja i vanjska zaštita! Pronađite ih u različitim kombinacijama koje će najbolje odgovarati vašim potrebama i iskoristite naše popuste!

Sve samo ne obični

Regulirajte svjetlo koje ulazi u vašu spavaću sobu ili ga u potpunosti blokirajte kako biste se dobro naspavali koristeći VELUX DUO unutarnji rolo. To je savršeni dodatak za vaš krovni prozor, dva-u-jedan sjenilo koje je idealno za spavaće ili dnevne sobe. Možete birati među mnogo modernih i klasičnih boja. 

Zašto živjeti održivo?

Zato što imamo samo jedan dom i moramo ga zaštititi. Drugim riječima, to je naša priroda! Tijekom proizvodnje svojih krovnih prozora imamo na umu izradu proizvoda dugog vijeka trajanja za bolji i zdraviji unutarnji prostor. VELUX krovni prozori izrađeni su kako bi trajali i bili jednostavni za održavanje, nadogradnju i popravke. 

Dnevna svjetlost donosi zdravlje

Kvalitetni krovni prozori predstavljaju dugotrajnu investiciju u vaš dom. Zašto? Zato što vašem domu mogu pružiti do dva puta više dnevne svjetlosti od vertikalnih prozora. Mnogo dnevne svjetlosti može ostaviti dojam većeg prostora kako bi vaš dom izgledao veće, toplije i ugodnije.

ZQQX-QSLU-MVGN

VHW-2PNH-2P7M-7U4P

VAH-WXWZ-3DXT-TGXU

VAH-KXEW-3R4R-RR7L

VAH-KNGP-PKUW-S72P

VAH-HXSV-W3WP-FMNW

U34P-XZFL-TDPX

SCO-YXTM-QYKV-3LUY

RVAP-RTRU-2ZLX

R2LR-XE9L-XV9V

QYTR-UXG6-OYVU

QQYH-QRVY-AAGK

PGTQ-YPYW-4WOP

OZ26-Y3NP-GX7Z

IDE-VXQW-4QZT-KPXU