Room Type: Kuhinja

Zaljubite se u svoju novu kuhinju

Za svijetle kuhinje i sve ostale prostorije s nagibom krova od 0 do 15°, VELUX prozori za ravni krov savršen su odabir. Među ostalim pogodnostima trebamo spomenuti: pokrovni element sa zakrivljenim ili ravnim staklom, fiksni donji element te dvije verzije s dvostrukim ili trostrukim staklom za izvrsne energetske performanse i redukciju zvuka.

Što je ventilacijski preklop?

Dnevna svjetlost je ključna, jednako kao i svježi zrak. Jedna od jedinstvenih značajki VELUX krovnih prozora je ventilacijski preklop. On omogućuje ulazak svježeg zraka čak i kada niste kod kuće i kada je prozor zatvoren.

Bezvremenski izgled

Ako tražite bezvremenski izgled za svoju kupaonicu i kuhinju, unutarnje žaluzine dati će vam potpunu kontrolu nad dnevnim svjetlom, bez obzira na to želite li ga smanjiti ili mu promijeniti smjer. Napravljene su od aluminijskih lamela koje su otporne na vlagu i imaju jedinstveni dizajn bez uzica. Lamele jednostavno nagnite u bilo kojem smjeru kako […]

Neka komarci ostanu vani

Bilo sunce ili kiša, neka kukci ostanu vani, a vi i dalje uživajte u pogledu i svježem zraku. VELUX komarnik će vam ponuditi 100 % zaštitu od insekata. Osim glavne pogodnosti, trebate znati i da se komarnik postavlja na oblogu ili na zid kako biste mogli nastaviti koristiti svoj krovni prozor kao i obično. Kada […]

Krovni prozor sa donjim upravljanjem

Kada je visina parapetnog zida između 130 i 150 cm, preporučuje se krovni prozor s donjom ručkom. Odabir te vrste krovnog prozora omogućuje vam jednostavno otvaranje i zatvaranje korištenjem elegantne ručke na dnu. Unutarnja  sjenila i vanjske rolete mogu se upravljati pomoću daljinskog upravljača.

Vaša nova kuhinja

Za svijetle kuhinje i sve ostale prostorije s nagibom krova od 0 do 15°, VELUX prozori za ravni krov savršen su odabir. Među ostalim pogodnostima trebamo spomenuti: pokrovni element sa zakrivljenim ili ravnim staklom, fiksni donji element te dvije verzije s dvostrukim ili trostrukim staklom za izvrsne energetske performanse.

Smanjenje umjetne rasvjete

Povećanjem količine prirodnog svjetla možete smanjiti potrebu za umjetnim osvjetljenjem. Evo jednostavne ideje: ugradite jedan ili više krovnih prozora iznad kuhinjskoga stola ili blagovaonice kako biste mogli smanjiti potrebu za električnim osvjetljenjem. Odlično rješenje za okoliš, a također vam može pomoći uštedjeti novac.

X7QL-PQES-HKXR

WDX7-H9KY-MS6U

VAH-WF6P-PYUW-TDET

VAH-U2U6-QUGT-OZFN

URTW-RXXX-LZRN

TZOU-SDT9-ZEV9

SVPX-VRUX-PXWG

SCO-WNRG-4OT4-QXX4

SCO-RETX-DMXT-RD7U

S2TY-FALD-FZKA

QPHR-STLX-UH39

QEV3-R2FQ-PRWP

Q9MR-HW9P-UVWQ

Q6TO-YX97-4ODX